BB-Glow och MicroPen

Vår akademi erbjuder dig utbildning i Micropen och BB-Glow. Denna utbildning hålls åtskild för dem som redan har deltagit i Grud-utbildning i skönhets- och hudterapi.

Beautification and Skin Care

Vi erbjuder en intensiv kurs för att få grundläggande kunskaper inom skönhet och hudvård. Kursen innehåller allt du behöver för att bli en expert på skönhet, den innehåller också försäljningstekniker för att du ska kunna marknadsföra på bästa möjliga sätt.

Permanent laser hårborttagning

Välkommen att registrera dig för vår populära permanenta hårborttagningsträning med Laser & IPL. Utbildningslaser är öppen för alla, så även om du inte har någon tidigare erfarenhet är du välkommen att registrera dig.

Mesotherapy / Mesobotox

Den här utbildningen för dig som vill utveckla din verksamhet och kunskap om Mesoterpi & Mesobotox. Du lär dig om olika behandlingar beroende på ansiktsförhållanden och behandling av håravfall. Du kommer också att lära dig vilket serum du använder och kombinationen av botox med serumet.

Microdermabrasion

Microdermabrasion-behandlingar använder ett minimalt slipande instrument för att mala huden försiktigt och ta bort det tjockare ojämna yttre lagret.

3D Microbladning

Kosmetisk tatuering utbildning för 3D ögonbryn med både hand metod (hårstrå + maskin)

Do you have a Meramedica Account?

You need a Meramedica account in order to proceed

B2B Account

Login to your B2B account

Din varukorg är tom

Gå tillbaka till butiken

Har du ett Meramedica-konto?

Du behöver ett Meramedica-konto för att kunna fortsätta

B2B-konto

Logga in på ditt B2B-konto