Vi började 2012 med en vision

Meramedicas  historien går långt tillbaka. Meryem MED AB startade verksamheten inom hälso- och sjukvårdssektorn under 2012. Under 2015 startade vår första filial, specialiserad på skönhet och smärtbehandlingar, Växjökliniken.

Växjökliniken startade som en privat klinik i Växjö, södra Sverige. Sedan 2015 har det levererat smärtbehandlingar till tusentals fall varje år. Dessa behandlingar inklusiv ledsmärta, muskelsmärtsbehandlingar, huvudvärk / migrän, hudbehandlingar, skönhet och andra estetiska behandlingar.

Växjökliniken har påbörjat sin expansion i slutet av 2018 för att erbjuda kurser och praktisk utbildning i medicinska och estetiska behandlingar. Utöver detta började Växjökliniken att återförsälja produkter från världskända märken inom smärtbehandling och estetisk medicin. År 2019 har Växjökliniken Academy och dess webbshop ommarkerats till Meramedica för att bli ett specialiserat utbildningscenter och återförsäljare av medicinska och estetiska produkter.

Vår vision är att vara ledande inom den professionella utbildningen inom marknaden för medicinsk estetik och smärtbehandling samt på marknaden för medicinsk utrustning. I Sverige, Europa och Mellanöstern.

Vårt lag

Alaa Sadik är grundaren av både Meryem Med AB och Växjökliniken AB. Är specialist i allmän medicin med många års erfarenhet av yrket. Har också lång erfarenhet av injektionsbehandlingar. Han genomför också utbildning och kurser i estetik och medicinsk laser (laser för behandling av akut och kronisk muskel- och ledvärk).
Dr. Alaa Sadik
General Manager & Founder
Yussor har lång erfarenhet av medicinsk laserterapi. Hon har behandlat många fall med medicinsk laserterapi sedan 2016 med mycket bra resultat. Under de första tre åren med endast LLLT och det senaste året både LLLT och HILT.
Dr. Yussor Abu-Rgif
Medical and Aesthetical specilalist & Co-founder
Basil är ingenjör. Han har masterexamen i innovation och teknik. Han är intresserad och väl etablerad inom affärsverksamhet och IT.
Basil H. Abu-Ragheef
Teknisk Säljare